Narrowcasting

Content weergeven op een scherm is een kwestie van minuten

Login via je webbrowser en je heb direct alle tools voor handen om een krachtige campagne te ontwerpen. Sleep images of video’s in een tijdlijn, sla je campagne op en verstuur het naar één of meerdere schermen. Het is zo gebruiksvriendelijk, zodat iedereen het kan.

Wanneer je digitale content publiceert, wil je natuurlijk de zekerheid hebben dat het altijd zichtbaar is. Doordat wij verschillende veiligheidsmechanisme hebben ingebouwd ben je hier zeker van. Via onze online software kun je dit van seconden tot seconden eenvoudig monitoren. En met één druk op de knop maak je een screenshot om te zien wat er op dit moment op het scherm zichtbaar is.

Met onze vernieuwde app-store krijg je de functionaliteit in handen die je nodig hebt om eenvoudig en automatisch, zonder extra handelingen, content op een scherm te laten zien. Actuele nieuwsberichten, het weerbericht of de treintijden weergeven was nog nooit zo eenvoudig. En met de template app, maak je in een handomdraai prachtige presentatie.

Image
Image

Geïntegreerd app platform

Oneindig veel functionaliteit in handen

Netmouse

Met deze app kun je muisbesturing toevoegen aan het scherm. Deze functie is volledig web-based, de gebruiker hoeft hiervoor geen app te installeren

Button app

Maak eenvoudig interactieve diensten op een touchscreen of in combinatie met de netmouse. Creëer een button of kies een afbeelding die als button dient.

Slider app

Selecteer images die achter elkaar worden weergegeven. Per slide kun je bepalen hoe lang deze zichtbaar is en welke overgang je wilt gebruiken.

Button app

Maak eenvoudig interactieve diensten op een touchscreen of in combinatie met de netmouse. Creëer een button of kies een afbeelding die als button dient.

Image

Korte intro van de werking

Bekijk het alvast op het youtube tutorial kanaal


 
 
Image